Άρης Παρασκευόπουλος

Άρης Παρασκευόπουλος

Head of Mobiles Division Greece and Cyprus, SAMSUNG

Ο Άρης Παρασκευόπουλος είναι ένας επαγγελματίας με πολυετή εμπειρία στον τομέα της Κινητής Τηλεφωνίας. Ξεκίνησε να εργάζεται στη Samsung Electronics Hellas το 2014, στη θέση του Επικεφαλής του Τμήματος Συσκευών Κινητής Τηλεφωνίας για την Ελλάδα και Κύπρο. Για τη συμβολή του στην ανάπτυξη της εταιρίας διακρίθηκε το 2019 με το βραβείο Βest European Εmployee Αward από τον Vice Chairman της Samsung Electronics corp.

Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε πολυεθνικές εταιρείες λιανικής και τηλεπικοινωνιών, αναλαμβάνοντας θέσεις υψηλής διοικητικής ευθύνης. Από αυτές τις θέσεις, διεύρυνε τα κανάλια πώλησης και τον εκσυγχρονισμό των εμπορικών πολιτικών για τα σημεία επαφής με τους τελικούς καταναλωτές, επιτυγχάνοντας σημαντική ανάπτυξη των μεριδίων αγοράς σε μικρό χρονικό διάστημα. Δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο της κινητής τηλεφωνίας σχεδόν 20 χρόνια και συμμετέχει ενεργά σε projects και συνέδρια με θεματική την τεχνολογία καθαυτή, αλλά και την αποδοχή και την ενσωμάτωσή της στην κοινωνία.

Είναι κάτοχος πτυχίου Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Αμερικανικό κολλέγιο Ελλάδος (Deree College) και Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών ΜΒΑ από το Πανεπιστήμιο του Liverpool με θέμα τη βιομηχανοποίηση και ανάπτυξη.