Γιώργος Παστίδης

Γιώργος Παστίδης

Head of Sales Enablement Programs, Ericsson

Ο Γιώργος Παστίδης εργάστηκε για δέκα χρόνια ως στέλεχος πωλήσεων πολυεθνικών εταιρειών στις τηλεπικοινωνίες, όπως η Wind, η Alcatel, η Motorola και η Vodafone, αποκτώντας ευρεία γνώση και εμπειρία της συμβουλευτικής μεγάλης σύνθετης πώλησης. Αργότερα διηύθυνε για εννέα χρόνια το Business Unit της εκπαίδευσης πωλήσεων των ICAP Group and Huthwaite International στη νοτιοανατολική Ευρώπη. Εργάζεται στην Ericsson από το 2013, με έδρα το Παρίσι και διευθύνοντα ρόλο στα Sales Enablement Programs στο Group Sales.

Ο Γιώργος είναι απόφοιτος του Elon University (USA) όπου σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οικονομικά (BSc) και είναι κάτοχος της πιστοποίησης μεταπτυχιακού επιπέδου Advanced Coaching and Mentoring L7 του Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD), UK.

Το 2020 ο διεθνής οργανισμός Sales Enablement Collective (SEC) τον κατέταξε στους 20 πιο επιδραστικούς επαγγελματίες Εκπαίδευσης Πωλήσεων στον κόσμο και το 2022 το CloudShare στους 19 κορυφαίους Sales Enablement Leaders που αξίζει να ακολουθεί κανείς στα ΜΚΔ.

Ο Γιώργος εξέδωσε πρόσφατα το πρώτο του βιβλίο, "90 Short Stories for Better Business", ένα βιβλίο με προσωπικές ιστορίες από την μακρόχρονη πορεία του στο χώρο των Πωλήσεων.

Στον Γιώργο αρέσει να μοιράζεται τις σκέψεις του μέσα από το προσωπικό του μπλογκ www.georgetalksales.com