Δημήτρης Παγωνούδης

Δημήτρης Παγωνούδης

Chief Operating Officer, Mikel Coffee Company

Ο Δημήτρης Παγωνούδης εντάχθηκε στην Mikel Coffee Company το 2017 ως Chief Financial Officer προτού προαχθεί σε Chief Operating Officer το 2019.

Πριν από την ένταξή του στην Mikel Coffee Company, όλη η καριέρα του επικεντρώθηκε στα χρηματοοικονομικά σε εταιρείες logistics, εμπορικές και λιανικής.

Καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας του στη Mikel Coffee Company, έχει επικεντρωθεί στις ανθρώπινες σχέσεις προάγοντας την αποτελεσματικότητα στην ομάδα του μέσω καθοδήγησης και υποστήριξης, με απώτερο στόχο τη μέγιστη λειτουργικότητα καθώς και την κερδοφορία για την εταιρεία συνολικά.

Δεσμεύεται να συμβάλλει στη δημιουργία ενός διαφορετικού περιβάλλοντος και είναι περήφανος που είναι μέρος ενός εργοδότη ίσων ευκαιριών.

Είναι κάτοχος MBA και B.Sc. στη Λογιστική και έχει λάβει επίσης εκτεταμένη εκπαίδευση σε Advanced Leadership & Negotiations, Franchise Management, Analysis of Corporate Performance καθώς και Financial Reporting από διάφορα διαπιστευμένα ιδρύματα με δύο επιπλέον διπλώματα I.F.R.S. και Διοικητική Λογιστική και Κοστολόγηση.

Γεννημένος και μεγαλωμένος στη Θεσσαλονίκη, είναι επίσης πατέρας και οικογενειάρχης.